Valid WUs claim 0 credits


advanced search

Message boards : Number crunching : Valid WUs claim 0 credits

Reply to this thread
Subscribe to this thread
Sort
AuthorMessage
computezrmle
private message
Joined: Jun 23, 2008
Posts: 5
ID: 15534
Credit: 1,923,209
RAC: 458
Message 2910 - Posted 16 Jan 2014 15:16:20 UTC

I have a lot of Leiden WUs on computer 88819 that end with a CPU time of 0 sec and therefore claim 0 credits.
Nevertheless the WUs are valid.

Other WUs show normal CPU times
Some of the "strange" WUs show the same behavior on computers of other users.

Can anybody explain this?

m.somers User profile image
Forum moderator
Project administrator
Project developer
Project tester
Volunteer developer
Volunteer tester
Project scientist
Avatar
private message
Joined: Nov 14, 2005
Posts: 662
ID: 1
Credit: 1,417,572
RAC: 2
Message 2911 - Posted 21 Jan 2014 8:36:03 UTC
Last modified: 21 Jan 2014 8:41:41 UTC

H'mmm, I have no explanation for this yet; usually the client 'claims' a certain amount of credit and this amount together with the result is compared to another run. If they both match, you are granted the credit. So that seems to indicate that if your client somehow asks '0' credit, yet the output is just fine, there is something with the BOINC client code?

Having had a look at the results of this computer in the DB; you do get the credits you claim somehow?

m.



____________
M.F. Somers

Reply to this thread

Message boards : Number crunching : Valid WUs claim 0 credits



Return to Leiden Classical main page


Copyright © 2017 Leiden University - Leiden Institute of Chemistry - Theoretical Chemistry Department